Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de verschillende slaapgidsen?

  • De slaapgids 0-16 weken gaat over de eerste 4 maanden.
  • De slaapgids 4-24 maanden is van toepassing op kindjes ouder dan 4 maanden en is in principe van toepassing tot een kindje niet meer in een ledikant slaapt.
  • De slaapgids 0-2 jaar omvat alle informatie van de gidsen 0-16 weken, 4-24 maanden en voorbeeldroutines.
  • In de gids voorbeeldroutines vind je aanbevolen routines per leeftijd en achtergrondinformatie.

 

Wat is het verschil tussen de online cursus en de gidsen?

De onlinecursus bevat ook de slaapgids 0-2 jaar, maar daarnaast wordt alle informatie in verschillende video’s besproken. We bespreken hoe je zelf aan de slag kunt gaan om het slapen van je kindje te verbeteren.  

 

Mag de slaapgids worden doorgestuurd?

Nee, zoals besproken in de Algemene Voorwaarden is dit niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om een ander de cursus te laten volgen.

 

We hebben de gids of cursus aangeschaft, maar merken nog geen verbetering. Wat nu?

Elke kindje is anders, waardoor de algemene adviezen wellicht minder van toepassing zijn op jouw kindje. Indien je graag persoonlijk advies wilt kun je een mailconsult of consult aanschaffen.

 

De aangeboden diensten voldoen niet aan mijn wensen. Wat nu?

Stuur even een e-mail naar info@sleeplikerosie.com met je wensen. Dan kijken we wat er mogelijk is wat betreft een dienst op maat.

 

Na het toepassen van de adviezen ging het slapen goed, maar nu plots weer minder. Hoe kan dit?

Ziekte of een ontwikkelingssprong kan invloed hebben op het slapen. Merk je dat het slapen weer slechter gaat, probeer dan de adviezen weer even strict toe te passen, zodat het slapen weer op de rit kan komen.

 

Ik heb een slaapvraag. Waar vind ik daar antwoord op?

  • Ook als je een slaapvraag hebt kan een mailconsult zeker zinvol zijn. Je krijgt persoonlijk advies en kunt al je slaapvragen stellen.
  • In de slaapgidsen kun je antwoord vinden op vele slaapvragen.
  • Heb je een gids gekocht en staat je vraag er niet tussen? Laat het dan weten! De gidsen zijn altijd in ontwikkeling en indien van toepassing word je vraag beantwoord en toegevoegd aan de gids.
  • Bekijk ook de Q&A op instagram.